Wat zijn nu specifiek allemaal dierlijke vetten?
Klinkt misschien als een domme vraag, zeker op dit forum.. maar ik maakte een denkfout
Ik ging er van uit dat goed vlees ook vet was maar begin nu door te krijgen dat dat niet altijd zo is, daardoor word de eiwitconsumptie dus te hoog bij mij en word onder ander mijn zoutbehoefte weer te hoog omdat dat nodig is voor de eiwitafbraak en de natrium balans is weer zo belangrijk voor de bijnieruitputting. zo bleef ik dus klooien
Ik zou dus graag specifieke voorbeelden van goed dierlijk vet op een rijtje willen hebben.
Als ik het goed begrijp is dat dus levertraan, rauwe melk cq yoghurt, rauwmelkse kaas, zalm, en het spek van goed vlees, geen vlees zonder spek dus?. Is er nog meer?
bedankt
Klinkt misschien als een domme vraag, zeker op dit forum.. maar ik maakte een denkfout
Ik ging er van uit dat goed vlees ook vet was maar begin nu door te krijgen dat dat niet altijd zo is, daardoor word de eiwitconsumptie dus te hoog bij mij en word onder ander mijn zoutbehoefte weer te hoog omdat dat nodig is voor de eiwitafbraak en de natrium balans is weer zo belangrijk voor de bijnieruitputting. zo bleef ik dus klooien
Ik zou dus graag specifieke voorbeelden van goed dierlijk vet op een rijtje willen hebben.
Als ik het goed begrijp is dat dus levertraan, rauwe melk cq yoghurt, rauwmelkse kaas, zalm, en het spek van goed vlees, geen vlees zonder spek dus?. Is er nog meer?
bedankt