@ Drubola
Als je ghee lekker vindt om zo te eten, dan raad ik je aan om de gesmolten ghee in ijsklontvormpjes te gieten (eventueel halfvol) en dan in de vriezer te stollen. Daarna kan je ze gewoon weer koel bewaren. Het gaat erom dat de ghee snel stolt. Dan krijg je vrij harde blokjes met een hele gladde consistentie zoals roomboter. Roomboter vind ik wat dat betreft ook lekker om zo van te snoepen, maar qua smaak niet zo lekker als ghee. Ik zou de ghee niet te heet gieten anders komt er misschien een kunstmatige smaak van de vormpjes bij.
Wat je ook kunt doen is experimenteren met vetmengsels. Ik vind kokosolie bijvoorbeeld ook lekker om zo van te snoepen. Misschien is ghee/kokos wel lekker. Ik maak ook wel eens een knoflook-kruidenghee om op brood te smeren, heerlijk. Er zijn talloze varianten mogelijk, misschien met wat honing en kaneel. Ik noem maar wat.