Heb het een aantal malen geprobeerd in de koekenpan, met biologische roomboter, maar bij mij branden ze altijd aan.
Een vriend die ook graag in de keuken staat, heeft daar geen last van, maar hij braad de worstjes niet in roomboter maar in bak en braad boter.
Volgens hem is roomboter niet geschikt om worstjes in te braden...
Maar roomboter lijkt mij veel gezonder dan bak en braad boter.
Anderzijds, aangebrande worstjes zijn ook niet gezond...
Wie weet of roomboter wel geschikt is om worstjes in te braden, of heeft andere tips?
Een vriend die ook graag in de keuken staat, heeft daar geen last van, maar hij braad de worstjes niet in roomboter maar in bak en braad boter.
Volgens hem is roomboter niet geschikt om worstjes in te braden...
Maar roomboter lijkt mij veel gezonder dan bak en braad boter.
Anderzijds, aangebrande worstjes zijn ook niet gezond...
Wie weet of roomboter wel geschikt is om worstjes in te braden, of heeft andere tips?