Kefir van geitenmelk

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Thira
  • Startdatum Startdatum

Thira

New member
Sinds een weekje gebruik ik kefirpoeder in de geitenmelk.
Ik dacht dat geitenmelk lichter verteerbaar was dan koeienmelk en drink het al jaren in de pap. Eigenlijk ben ik geen melkdrinker, maar had jaren terug een gezondheidstic en besloot dat geitenmelk goed smaakte met spelt- of havervlokken, lijnzaad, hennepzaad, rozijnen.
Omdat ik nu granen wil vermijden, kan ik dus ook de ochtendpap niet eten en vond de kefir een goede oplossing.
Gisteren zag ik in de gevouwen bovenkant staan 'hoog gepasteuriseerd', alsof het een pluspunt is!
Ik heb geen vervoer en ben daarvoor afhankelijk van anderen om aan rauwe melk te komen. Wat is nu de oplossing?
Is kefir van gepasteuriseerde geitenmelk beter dan niets? Weet iemand iets over waterkefir? Is dat misschien een alternatief?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.545
Berichten
553.591
Leden
8.668
Nieuwste lid
Joy63
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan