Hallo forumgangers.
In de jaren 2000 nam ik een kijkje op de chat van Argusoog.org, en daar noemde ene Mike het Keltisch zeezout...
Later kwam deze Mike Donkers regelmatig op ArgusoogRadio te gast bij Desiree Rover of Arend Zeevat. Het enthousiasme waarmee hij sprak over waterstofperoxide is aanstekelijk!
Zo zat ik al twee jaar aan de sole en de h2o2 terwijl het dieetverhaal nog niet echt was doorgedrongen... Pas toen ik op FrontierRadio, Frits van der Blom hoorde over vetten, besloot ik niet meer te bakken in zonnebloemolie en maar aan het ossewit te gaan
Ik ben ook veganist geweest maar inmiddels is mijn waldkornbroodje humus definitief vervangen door een wit broodje leverworst. Hier in Eindhoven zijn we gezegend met de Genneper Hoeve: een gezellig boerderijtje waar ze uitstekende producten verkopen. Rauwe melk, vlees, niervet op aanvraag...
En de gefermenteerde levertraan smaakt me goed. Die zilte zee! Heerlijk door de rijst of over de pizza.
Eigenlijk hoop ik door goed te eten, de tandarts te ontwijken! Mijn voormalige tandarts had me wijsgemaakt dat ik gaatjes had en dat die uitgeboord moesten worden. Oftewel had me voor de gek gehouden en mijn gebit vernield. Ik vertrouw ze niet meer en koop liever een pot levertraan.
En nog steeds luister ik graag een oude uitzending terug van GezondheidRadio; alleen om Mike Donkers zo enthousiast te horen spreken want ik ben wel een beetje een fan
Groeten uit Brabant!
Tom
In de jaren 2000 nam ik een kijkje op de chat van Argusoog.org, en daar noemde ene Mike het Keltisch zeezout...
Later kwam deze Mike Donkers regelmatig op ArgusoogRadio te gast bij Desiree Rover of Arend Zeevat. Het enthousiasme waarmee hij sprak over waterstofperoxide is aanstekelijk!
Zo zat ik al twee jaar aan de sole en de h2o2 terwijl het dieetverhaal nog niet echt was doorgedrongen... Pas toen ik op FrontierRadio, Frits van der Blom hoorde over vetten, besloot ik niet meer te bakken in zonnebloemolie en maar aan het ossewit te gaan
Ik ben ook veganist geweest maar inmiddels is mijn waldkornbroodje humus definitief vervangen door een wit broodje leverworst. Hier in Eindhoven zijn we gezegend met de Genneper Hoeve: een gezellig boerderijtje waar ze uitstekende producten verkopen. Rauwe melk, vlees, niervet op aanvraag...
En de gefermenteerde levertraan smaakt me goed. Die zilte zee! Heerlijk door de rijst of over de pizza.
Eigenlijk hoop ik door goed te eten, de tandarts te ontwijken! Mijn voormalige tandarts had me wijsgemaakt dat ik gaatjes had en dat die uitgeboord moesten worden. Oftewel had me voor de gek gehouden en mijn gebit vernield. Ik vertrouw ze niet meer en koop liever een pot levertraan.
En nog steeds luister ik graag een oude uitzending terug van GezondheidRadio; alleen om Mike Donkers zo enthousiast te horen spreken want ik ben wel een beetje een fan
Groeten uit Brabant!
Tom