Hoi, Ben ook nieuw op dit forum en wij komen uit de omgeving van Emmen. Nu ben ik op zoek naar een goed adres voor rauwe melk om yoghurt van te maken.Iemand een idee.
Rauwmelkse kaas heb ik al kunnen aanschaffen, evenals de pure graz vlees van de BONI.Verder gebruiken we het Keltisch Zeezout en de grasboter van Zuiver Zuivel. We nemen 3 x daags een gram VitC(ipv Waterstofperoxide). Recent ook overgestapt op zuurdesembrood en weinig tot geen aardappelen.Ook de Amanprana Kokosolie nemen we nu al jaren en vinden wij qua smaak er toch wel bovenuit steken.
Rauwmelkse kaas heb ik al kunnen aanschaffen, evenals de pure graz vlees van de BONI.Verder gebruiken we het Keltisch Zeezout en de grasboter van Zuiver Zuivel. We nemen 3 x daags een gram VitC(ipv Waterstofperoxide). Recent ook overgestapt op zuurdesembrood en weinig tot geen aardappelen.Ook de Amanprana Kokosolie nemen we nu al jaren en vinden wij qua smaak er toch wel bovenuit steken.