LInda,
Kanker is een zuurstoftekort op celniveau, ik dacht van 40% tekort. Een kankercel gedijd in een zuurstofarme omgeving en leeft van gefermenteerde suiker.
Wat kun je doen om de omgeving van je cellen te veranderen: zuurstof tot je nemen en alle suikers verbannen.
Zuurstof kan je zus tot zich nemen via: ozontherapie en H2O2. Zoek een goede therapeut die ozon toepast, vooral in Duitsland zijn ze daar veel verder mee dan hier in NL. H2O2 kun je hier meer over lezen:
http://www.voedingisgezondheid.nl/Ozon_en_zuurstof_hoofd.html
Over kanker kun je hier meer over lezen:
http://www.voedingisgezondheid.nl/Kanker_hoofd.html
Suikers zijn: niet alleen suiker maar ook granen (dus brood, koekjes), zetmeel, pasta's, aardappelen....
Lees meer over suiker en kanker:
http://www.voedingisgezondheid.nl/Mike_Donkers_suikers_en_vetten.html
en dit:
http://www.voedingisgezondheid.nl/Mike_Donkers_koffie_brood_en_kanker.html
Maar je kunt niet helemaal zonder koolhydraten, dit zijn de juiste: honing, glutenvrije granen (witte basmatirijst, quinoa, gierst, boekweit) en bataat (zoete aardappel). Hiervan heb je tussen de 50 a 100 gram drooggewicht nodig per dag, verdeeld over de maaltijden.
Maar als je suikers (dus dan ook de granen, zetmeel...) gaat schrappen zet daar dan dierlijke verzadigde vetten tegenover.
En ook alles vers eten, geen pakjes meer uit de supermarkt. Want daarin zitten allemaal toevoegingen als kleurstoffen, zoetstoffen, maar ook transvetten. Transvetten leggen een plastic laagje om de cel zodat er geen voedingsstoffen en zuurstof meer in de cel kunnen komen, zo creëer je mede een zuurstofarme omgeving, zodat een kankercel zich kan vormen.
Laat je zus overgaan op het gebruik van o.a. roomboter, extra vierge kokosolie, ongeraffineerd Keltisch zeezout, vlees/vis, veel zuivel in de vorm van rauwe melk, kefir, yoghurt, slagroom, crème fraiche, eieren. Allemaal eerlijke, echte volwaardige voeding maar dan wel kiezen voor biologische producten. Want de 'vulling' die je tegenwoordig in de winkel kunt kopen zit niets maar dan ook niets meer in. Alleen maar ziekteverwekkende dingen.
Dierlijke verzadigde vetten daarentegen zorgen juist voor een gezonde celwand die zuurstof en voedingsstoffen doorlaat en afvalstoffen doorlaat voor verwijdering.
Misschien is het wat simplistisch uitgelegd hierboven maar ik hoop dat het duidelijk is wat haar te doen staat. En chemo: dood door doktoren is doodsoorzaak nummer 1. 85% van de oncologen zou het niet op zichzelf of hun familie toepassen. Daar heeft je zus misschien niet zoveel aan maar het is wel een nadenkertje.
Ik wens jullie veel wijsheid toe in je beslissingen en het aanpassen naar een gezond eetpatroon.
Kijk ook even hier voor wat nu juiste voeding is:
http://www.voedingisgezondheid.nl/Juiste_voeding.html
De informatie op mijn (bovengenoemde) site komt vanaf dit forum maar staat wat overzichtelijker bij elkaar.
Ook het alleen lezen forum is bijzonder informatief:
https://www.fatsforum.nl/forum/alleen-lezen-forum
Lia