Mike,
Betekent dit dan als je af en toe koolhydraten in welke vorm dan ook eet je het beste niet volkoren dus alleen het binnenste kunt eten omdat de rest door het lichaam toch als afval wordt gezien en er niet veel mee kan.
I'm a little bit shocked.
Je belast je lichaam dus minder als je witte meel producten eet, beter is het om heel weinig koolhydraten, vezels en suiker te eten maar als je het dan toch doet geen volkoren en heel veel dierlijke vetten van goede kwaliteit en het liefst rauw en/of gefermenteerd.
Dan promoten ze ook nog volkoren producten en zilvervliesrijst, vezels en al die onzin. Mijn oma zat er vroeger dus niet langs met haar gezeefde meel producten en witte rijst en trouwens deze werden vroeger op de boerderij heel sporadisch gegeten en niet zo vaak en massaal als nu en dan ook onbewerkt.Direkt op stenen gemalen, vaak gefermenteerd soms geweekt noem maar op.Ze is niet voor niets 95 geworden maar toch werd er vroeger ook wel weer veel volkoren gegeten.
Wat zijn nu dan de beste granen die je kunt eten, glutenarm/Boekweit/Spelt of combinaties en welke rijstsoorten? Dan lijkt me die Turkse witte rijst ook niet zo slecht.
Eet jij ook rijst en soms granen en zo ja wat of welke combinaties en nuttig jij helemaal geen of weinig vezels?
Aminozuren zijn essentieel en ze zitten ook nadrukkelijk in dierlijke producten, veganisten eat your heart out.
Betekent dit dan als je af en toe koolhydraten in welke vorm dan ook eet je het beste niet volkoren dus alleen het binnenste kunt eten omdat de rest door het lichaam toch als afval wordt gezien en er niet veel mee kan.
I'm a little bit shocked.
Je belast je lichaam dus minder als je witte meel producten eet, beter is het om heel weinig koolhydraten, vezels en suiker te eten maar als je het dan toch doet geen volkoren en heel veel dierlijke vetten van goede kwaliteit en het liefst rauw en/of gefermenteerd.
Dan promoten ze ook nog volkoren producten en zilvervliesrijst, vezels en al die onzin. Mijn oma zat er vroeger dus niet langs met haar gezeefde meel producten en witte rijst en trouwens deze werden vroeger op de boerderij heel sporadisch gegeten en niet zo vaak en massaal als nu en dan ook onbewerkt.Direkt op stenen gemalen, vaak gefermenteerd soms geweekt noem maar op.Ze is niet voor niets 95 geworden maar toch werd er vroeger ook wel weer veel volkoren gegeten.
Wat zijn nu dan de beste granen die je kunt eten, glutenarm/Boekweit/Spelt of combinaties en welke rijstsoorten? Dan lijkt me die Turkse witte rijst ook niet zo slecht.
Eet jij ook rijst en soms granen en zo ja wat of welke combinaties en nuttig jij helemaal geen of weinig vezels?
Aminozuren zijn essentieel en ze zitten ook nadrukkelijk in dierlijke producten, veganisten eat your heart out.