Goedemorgen lieve forumleden,
De vaste lezers en forumleden weten dat ik drie weken geleden mee ben gegaan op de cursus beter leren zien Van Karin Hogenboom van VolZicht als kok waar ik een week heb gekookt voor de gasten.
Het idee is toen ontstaan om de recepten die ik heb gemaakt te bundelen in een e-book. Dat is gelukt en ik ben best wel trots op het resultaat. Vanaf vandaag kun je het bestellen via de site van VolZicht: http://volzicht.nl/geef-je-ogen-de-kost/
Het boek is speciaal gericht op het helen van de ogen, maar de recepten zijn uiteraard voor iedereen gezond en geheel naar richtlijnen van Weston Price.
Dus mensen een Nederlands Weston Price Kookboek met heerlijke recepten voor bottenbouillon, kefir, glutenvrije traktaties en recepten met orgaanvlees!
De vaste lezers en forumleden weten dat ik drie weken geleden mee ben gegaan op de cursus beter leren zien Van Karin Hogenboom van VolZicht als kok waar ik een week heb gekookt voor de gasten.
Het idee is toen ontstaan om de recepten die ik heb gemaakt te bundelen in een e-book. Dat is gelukt en ik ben best wel trots op het resultaat. Vanaf vandaag kun je het bestellen via de site van VolZicht: http://volzicht.nl/geef-je-ogen-de-kost/
Het boek is speciaal gericht op het helen van de ogen, maar de recepten zijn uiteraard voor iedereen gezond en geheel naar richtlijnen van Weston Price.
Dus mensen een Nederlands Weston Price Kookboek met heerlijke recepten voor bottenbouillon, kefir, glutenvrije traktaties en recepten met orgaanvlees!