Gefermenteerde levertraan, levertraan/boterolie mix of skate liver oil?

Omdat ik het niet lust. Daarom. En dan is het een mooie oplossing.
Als je lever fermenteert dan smaakt het niet meer naar lever, die smaak verandert door de tijd heen dat je het fermenteert van fruitig naar donkere chocola naar ontzettend pittig. Ik eet lever gewoon rauw, gebakken vind ik het niet lekker maar vers en rauw is het echt heel erg lekker, een beetje zoetig. Als je lever met een minder sterke smaak wil eten kan je beter lamslever eten, dat smaakt veel milder.
 
Als je lever fermenteert dan smaakt het niet meer naar lever, die smaak verandert door de tijd heen dat je het fermenteert van fruitig naar donkere chocola naar ontzettend pittig. Ik eet lever gewoon rauw, gebakken vind ik het niet lekker maar vers en rauw is het echt heel erg lekker, een beetje zoetig. Als je lever met een minder sterke smaak wil eten kan je beter lamslever eten, dat smaakt veel milder.
Dankjewel voor de tip. Misschien voor anderen een goede tip. Op dit moment vind ik het goed zoals het is. In capsules voor mij.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.545
Berichten
552.545
Leden
8.668
Nieuwste lid
Joy63
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan