Heidefiets
New member
Dag Vitalinda,
Ik herken me in jou verhaal. Alleen heb ik nooi een burnout gehad maar ben momenteel herstellende van een maagontsteking door oa werkstress. Ik had 5 weken geleden accute maagontsteking en kon geen hap meer eten. Opkrabbelen gaat heel langzaam, maar het gaat beter. Ik was al jaren zo moe, gestresst door werkomstandigheden. Kheb me voorbij gehold en mijn lichaam heeft dit een halt toegeroepen.
Na de heftige ontsteking direct begonnen met bottenbouillon, solewater, rauwe melk, rauwmelkse roomboter en zelfgemaakte kefiryoghurt. En ik moet toegeven, het gaat langzaam, maar het ging wat beter met me. De stoelgang komt ook langzaam weer op gang maar was helemaal van slag. Ik at de eerste week een halve banaan en wat kefir, rauwe melk en solewater. meer ging er gewoon niet in. Week twee en klein beschuitje, rauwe roomboter en koudgeslingerde honing erbij en week drie een klein beetje warm zacht eten, bijna geen vlees. Lukte niet. Nu eet ik bijna weer normaal en ga de goede kant op. Misschien heb je wat aan mijn verhaal. Met dank aan dit forum en de informatie die ik vond.
Grappig om te vermelden dat ik de eerste week zo n behoefte had aan zoethout. Daarvoor kocht mn zoon de ouderwetse harde laurierdrop. Het hielp mn maag kalmeren! Soms moet je ook je gevoel (lees instincten) volgen. Heel belangrijk voor herstel.
Ik herken me in jou verhaal. Alleen heb ik nooi een burnout gehad maar ben momenteel herstellende van een maagontsteking door oa werkstress. Ik had 5 weken geleden accute maagontsteking en kon geen hap meer eten. Opkrabbelen gaat heel langzaam, maar het gaat beter. Ik was al jaren zo moe, gestresst door werkomstandigheden. Kheb me voorbij gehold en mijn lichaam heeft dit een halt toegeroepen.
Na de heftige ontsteking direct begonnen met bottenbouillon, solewater, rauwe melk, rauwmelkse roomboter en zelfgemaakte kefiryoghurt. En ik moet toegeven, het gaat langzaam, maar het ging wat beter met me. De stoelgang komt ook langzaam weer op gang maar was helemaal van slag. Ik at de eerste week een halve banaan en wat kefir, rauwe melk en solewater. meer ging er gewoon niet in. Week twee en klein beschuitje, rauwe roomboter en koudgeslingerde honing erbij en week drie een klein beetje warm zacht eten, bijna geen vlees. Lukte niet. Nu eet ik bijna weer normaal en ga de goede kant op. Misschien heb je wat aan mijn verhaal. Met dank aan dit forum en de informatie die ik vond.
Grappig om te vermelden dat ik de eerste week zo n behoefte had aan zoethout. Daarvoor kocht mn zoon de ouderwetse harde laurierdrop. Het hielp mn maag kalmeren! Soms moet je ook je gevoel (lees instincten) volgen. Heel belangrijk voor herstel.