Als baby's bij de moeder drinken is de melk ook rauw hoor, en ongekookt!
Ik vind de friet helemaal niet naar kokos smaken, de kinderen ook niet. Dus gewoon doen, en laat je niet verleiden tot het kopen van de ontgeurde(geraffineerde) versie.
Bij mij lijkt de kokosvet ook wat bruinig, maar als je het filtert zul je zien dat het wel gewoon doorzichtig/helder is, dus ga ik ervan uit dat het wel goed is.
Ik heb er oliebollen in gebakken en Erik bakt er regelmatig friet in, het blijft gewoon erg goed smaken.
Poekie, ik heb heel vaak mayo gemaakt, maar de kinderen willen deze niet eten tot nu toe, dus heb ik de kant en klare van de natuurwinkel, en zelfs dat is nog een probleem, ze zijn zo gewend aan de calve achtigen(met suiker en notabene in, maar die mag dus niet meer) dus nu is het geen mayo of anders de natuurwinkel mayo.
Alleen met olijfolie vind ik de mayo niet echt lekker, je kunt ook de olie mengen met walnootolie of sesamolie of koudgeperste zonnebl olie.
Je verwarmd de olie niet, dus ik denk dat dit af en toe minder kwaad kan hoor.
Ik vind de friet helemaal niet naar kokos smaken, de kinderen ook niet. Dus gewoon doen, en laat je niet verleiden tot het kopen van de ontgeurde(geraffineerde) versie.
Bij mij lijkt de kokosvet ook wat bruinig, maar als je het filtert zul je zien dat het wel gewoon doorzichtig/helder is, dus ga ik ervan uit dat het wel goed is.
Ik heb er oliebollen in gebakken en Erik bakt er regelmatig friet in, het blijft gewoon erg goed smaken.
Poekie, ik heb heel vaak mayo gemaakt, maar de kinderen willen deze niet eten tot nu toe, dus heb ik de kant en klare van de natuurwinkel, en zelfs dat is nog een probleem, ze zijn zo gewend aan de calve achtigen(met suiker en notabene in, maar die mag dus niet meer) dus nu is het geen mayo of anders de natuurwinkel mayo.
Alleen met olijfolie vind ik de mayo niet echt lekker, je kunt ook de olie mengen met walnootolie of sesamolie of koudgeperste zonnebl olie.
Je verwarmd de olie niet, dus ik denk dat dit af en toe minder kwaad kan hoor.