ik heb ze onder water gezet, flinke scheut appelazijn erbij en morgenochtend koken.
We zullen zien..............
Ik heb een aantal dagen yoghurtsmoothies gehad en geen brood, ik heb geen dip smiddags!!
Afgelopen week heb ik 1 keer 2 sneetjes speltbrood en ja hoor ..... gapen,inkakken enz.wel niet zo erg als eerst maar goed toch een dip.
gierst vond ik niet zo, een paar minihappen voor de sjeu en de rest weg gemukt.
Wellicht is dan witte rijst een betere optie.
De rauwe melk werd goed bevonden bij de jongste dames en nadat ik mijn vriend een stukje liet lezen over de rauwe melk, kwam hij terug met de mededeling dat je waarschijnlijk rauwe melk beter kunt verdragen dan gesteriliseerde of gepasturiseerde melk
De yoghurt is in the make en ben benieuwd naar de soep morgen.
volgens de mensen uit de natuurwinkel kunnen mensen tot hun 18 eiwitten afbreken en naderhand niet zo heel best meer, ik moest het zeker even koken.
Het doet mij even twijfelen,maar ik ga voor rauw, kefir en yoghurt en als ik "" problemen"" krijg handel ik dan..........
Mijn gevoel zegt DOEN