Even advies gevraagd : )
Sinds 3-4 weken heb ik nu heel wat aan mijn voeding toegevoegd : rauwe melk, kefir, grasboter, bottenbouillon, ...
De eerste week voelde ik me goed, de week erna merkte ik lichte buikpijn en moeilijkere stoelgang.
Nu sinds 14 dagen is het niet zo lollig meer : continu erge buikpijn. (en pijn in mijn lever enzo denk ik) Ik ben dan leverreinigende thee gaan bijdrinken, rustigaan en sole gaan drinken. Van de sole word ik kotsmisselijk, dus dat laat ik maar even zo. Ik gooi wel regelmatig keltisch zeezout op mijn warme maaltijden.
Nu sinds een week voel ik me ronduit belabberd. (het zal wel griep zijn denk ik, vermits iedereen in het gezin het hier heeft)
Maar mijn buik is denk ik het ergst van alles : enorme buikpijnen, en de voorbije dagen diarree.
En toch het gevoel houden dat mijn darmen 'zwaar' zijn, niet leeg, nog volop aan het werken zijn, terwijl er op de duur uiteindelijk amper nog iets kan zitten...
Hoe moet ik dit inschatten?
Overschakelingsprobleempjes, wennen aan de rauwe zuivel? Toeval met de griep?
Of ? (ik heb jaren zo goed als zuivelvrij geleefd....)
Wat kan ik doen om het allemaal wat fijner, gezonder en makkelijker te maken? (want soms nog amper kunnen zitten of stappen van de buikpijnen is ook niet bepaald lollig....)