StormenRegen
New member
Naast het feit, dat je de celzouten beter kan laten staan, en keltisch meer dan voldoende werkt..
vraag ik me nog wel af, tot in hoever ik mijn candida in stand heb gehouden door (langdurig) gebruik van de celzouten?
Ik las ooit, dat je de celzouten kon filteren (door een koffiefilterzakje met water) en ze zo kon ontzien van het melksuiker wat er in zit. Dit heb ik dus wel al die tijd gedaan, maar ik bleef me verbazen over de zoete smaak die dan evengoed in het water aanwezig bleef...
Kan het zo zijn, dat ik hiermee mijn candida blijvend heb gevoed (door het 'zoet')? Aangezien ik niets eet wat nog candida-voedend is, en ik er maar wat lastig vanaf kom!
(Bizar blijft dan wel, dat er zelfs celzouten zijn óm candida aan te pakken...)
vraag ik me nog wel af, tot in hoever ik mijn candida in stand heb gehouden door (langdurig) gebruik van de celzouten?
Ik las ooit, dat je de celzouten kon filteren (door een koffiefilterzakje met water) en ze zo kon ontzien van het melksuiker wat er in zit. Dit heb ik dus wel al die tijd gedaan, maar ik bleef me verbazen over de zoete smaak die dan evengoed in het water aanwezig bleef...
Kan het zo zijn, dat ik hiermee mijn candida blijvend heb gevoed (door het 'zoet')? Aangezien ik niets eet wat nog candida-voedend is, en ik er maar wat lastig vanaf kom!
(Bizar blijft dan wel, dat er zelfs celzouten zijn óm candida aan te pakken...)