Werking Celzouten

Naast het feit, dat je de celzouten beter kan laten staan, en keltisch meer dan voldoende werkt..

vraag ik me nog wel af, tot in hoever ik mijn candida in stand heb gehouden door (langdurig) gebruik van de celzouten?

Ik las ooit, dat je de celzouten kon filteren (door een koffiefilterzakje met water) en ze zo kon ontzien van het melksuiker wat er in zit. Dit heb ik dus wel al die tijd gedaan, maar ik bleef me verbazen over de zoete smaak die dan evengoed in het water aanwezig bleef...

Kan het zo zijn, dat ik hiermee mijn candida blijvend heb gevoed (door het 'zoet')? Aangezien ik niets eet wat nog candida-voedend is, en ik er maar wat lastig vanaf kom!

(Bizar blijft dan wel, dat er zelfs celzouten zijn óm candida aan te pakken...)

 
Aangezien koffie smaak en kleur en dergelijke door een koffie filter gaan geloof ik niet dat dat opgelost suiker filtert.

Ik heb het topic niet helemaal gevolgd maar ik begreep dat celzouten een verhaal onzin is, en als.je er mee stopt merk je misschien vanzelf of je van je candida probleem af komt, en dan weet je het dacht ik zo.

 
Ik haal dit draadje nog maar eens op omdat ik celzouten ergens tegen kwam. Heeft iemand hier nu wat meer ervaring mee of meer kennis over?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.549
Berichten
555.037
Leden
8.669
Nieuwste lid
BiancKus
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan