Quote:
Rauwe melkkefir kan wel degelijk helpen, ook voor jou. Kwestie van lang genoeg laten doorfermenteren. Als de gistbacterien klaar zijn met de lactose gaan ze verder met de melkeiwitten. De zuring zorgt dus voor voorvertering van zowel de melksuikers als de melkeiwitten
Ik heb voorlopig een flinke voorraad in de vriezer gelegd, nu expirimenteren met kokosmelk..
Wat ik gelezen heb is dat wanneer je de kefir langer doorfermenteerd deze juist verstoppend kan werken, dat moeten we niet hebben..
Jammer dat ik er geen info over kan vinden
Rauwe melkkefir kan wel degelijk helpen, ook voor jou. Kwestie van lang genoeg laten doorfermenteren. Als de gistbacterien klaar zijn met de lactose gaan ze verder met de melkeiwitten. De zuring zorgt dus voor voorvertering van zowel de melksuikers als de melkeiwitten
Ik heb voorlopig een flinke voorraad in de vriezer gelegd, nu expirimenteren met kokosmelk..
Wat ik gelezen heb is dat wanneer je de kefir langer doorfermenteerd deze juist verstoppend kan werken, dat moeten we niet hebben..
Jammer dat ik er geen info over kan vinden