Het koelt helemaal niet snel af naar kamertemperatuur. Ik verwarm het omdat ik anders 3 dagen moet wachten tot ik yoghurt heb, omdat het dan veel minder snel fermenteert.
Ik verwarm het en dan zet ik het in een doos met wollen dekens en een dekbed en een kruik met kokend water ertussen (niet te dicht bij de yoghurt, dan wordt die alsnog te warm) Als ik het dan na 24 uur, of soms zelfs langer, er uit haal, dan is het echt nog wel warm. Niet meer 38 graden, maar ik denk toch wel een kleine 30 graden. Bovendien is het hier in huis 17 graden dus dat wordt niks als ik het niet verwarm.
Ik verwarm het en dan zet ik het in een doos met wollen dekens en een dekbed en een kruik met kokend water ertussen (niet te dicht bij de yoghurt, dan wordt die alsnog te warm) Als ik het dan na 24 uur, of soms zelfs langer, er uit haal, dan is het echt nog wel warm. Niet meer 38 graden, maar ik denk toch wel een kleine 30 graden. Bovendien is het hier in huis 17 graden dus dat wordt niks als ik het niet verwarm.