VK

RadioGenoa, Visegrad24 en andere kanalen doen aan gevaarlijke stemmingmakerij
Ze plaatsen beide, over de import en over moslims.
En het gebeurt dagelijks op straat, dus zelfs zonder die filmpjes zien we het. Ik heb het helaas zelf ook meermaals met eigen ogen gezien.

Dat de sfeer verziekt wordt door agressie door niet-westerse allochtonen en moslims is de harde realiteit in de grotere steden. En ik zeg nergens dat ze allemaal zo zijn. Maar wel veel. De statistieken spreken voor zich, het straatbeeld in de grote steden waar veel import woont verandert met alle gevolgen van dien en het is gewoon duidelijk te merken. Afval op straat, het gedrag en de manier hoe ze zich gedragen tegenover de Nederlanders. De agressie, als je ze al aankijkt kun je met agressie te maken krijgen, weet ik wederom ook uit eigen ervaring. De korte lontjes en hun zeer agressieve mentaliteit. Je voelt je gewoon niet prettig op straat als Nederlander zijnde en zoals ik al zei is dit duidelijk te merken.
Ik vind het heel erg jammer dat dit niet meer aangetoond mag worden. De media doet het al niet, want die doen net of hun neus bloedt en nu mag het hier ook al niet aangetoond worden terwijl dit een groot probleem aan het worden is en het wordt steeds erger. Erg jammer. Maar oke, het is jouw forum. Prima 👍🏻
Ik heb geen zin om elke keer op te moeten letten wat ik wel of niet mag plaatsen. Ik ga niet op eieren lopen. Dus bij deze, na 15 jaar 👋
 
RadioGenoa, Visegrad24 en andere kanalen doen aan gevaarlijke stemmingmakerij. Ze pakken overal filmpjes vandaan van donkergetinte mensen in gewelddadige situaties en suggereren dat dit per definitie moslims zijn in Europese landen, terwijl het evengoed niet-moslims kunnen zijn in niet-Europese landen. Bovendien ontbreekt de context waarin deze geweldplegingen gebeuren. Jarenlang geloofde ik ook in dergelijke suggestieve filmpjes, maar ik ben gelukkig wijzer geworden. Jij kennelijk nog niet. Dit is mijn forum en ik tolereer dergelijke berichten niet langer. De keus is aan jou, anders is het idd jammer maar helaas...

Mike

Hier zijn het enerzijds Marokkanen, al dan niet minderjarig, die per bootje ingevoerd worden. Vnl via de Canarische eilanden. Ook Senegalezen: Mauretaniers en Gambianen, en dan per vliegtuig over de rest van Spanje verdeeld worden.

En anderzijds bv voornamelijk Subsahariansm Guinea en Argelia direct naar het vasteland of de Balearen
 
Jammer dat je gaat. Ik zie en ervaar ook de problemen met sommige migranten die jij hier beschrijft. Gelukkig ook genoeg positieve zaken. Vooral in de zorg werken veel allochtone Nederlanders meer vanuit hun hart dan sommige inheemsen heb ik gemerkt. Enkele van deze accounts zijn of betaald door Israël of blind volgend. Dat was vijf jaar geleden misschien niet zichtbaar maar nu hoor je ze met geen woord over de wandaden in Gaza, terwijl ze wel geregeld foutief iets plaatsen over moslims. Ik volg ook soms het nieuws van deze kanalen maar zoek wel een betrouwbare bron ter bevestiging of zet er disclaimer bij. Uiteindelijk denk ik dat de meeste welwillende mensen toch wel met elkaar kunnen samenleven onder een sterke Nederlandse leidcultuur met wederzijds respect. Nadat de elite haar macht kwijt is en niet meer bevolkingsgroepen tegen elkaar op zet. Wie zich hier dan nog niet thuis voelt kan een vertrek premie krijgen en hulp bij het opbouwen van een bestaan elders. Uiteindelijk komt ieder mens het beste tot zijn recht op de plaats waar hij het liefste wil zijn.
 
Laatst bewerkt:
Pro-Palestijnse accounts plaatsen dit ook allemaal, zie ook 6 posts hierboven. Kopschoppen is nooit OK, wie het ook doet en wat de aanleiding ook is. Dit filmpje laat wel zijn dat dit kennelijk niet exclusief een specialiteit is van moslimmannen, want die zijn er in dit geval juist het slachtoffer van.

Mike
 
Pro-Palestijnse accounts plaatsen dit ook allemaal, zie ook 6 posts hierboven. Kopschoppen is nooit OK, wie het ook doet en wat de aanleiding ook is. Dit filmpje laat wel zijn dat dit kennelijk niet exclusief een specialiteit is van moslimmannen, want die zijn er in dit geval juist het slachtoffer van.

Mike
Idd nooit oké.
Kopschoppen is een door Holly- en Bollywood geintroduceerde extreme geweldsactie, die, toen mensen dat begonnen te imiteren, zo veelvuldige media aandacht kreeg dat het daarna in het collectieve menselijke onbewuste als een 'normale' menselijke geweldsuiting kon beklijven - werd ingeprogrammeerd als 'menselijk gedrag' bij zich daar niet bewust van zijnde mensen.
Zo eenvoudig is dat dus voor die gasten die de media in handen hebben.
 
Even voor alle duidelijkheid:

Voor mij is het ook pijnlijk als een trouw forumlid na 15 jaar moet gaan. We leven echter in zulke explosieve tijden dat ik er voor waak om op geen enkele manier een bijdrage te willen leveren aan nog meer lonten in het kruidvat. Het is tijd dat wij als mensheid bij elkaar komen. Hoe tegenovergesreld dit ook mag klinken, dit betekent ook dat zij die er voor kiezen om te blijven hangen in verdeeldheid juist de mond gesnoerd moeten worden.

Ja maar, Mike, jij was toch zo'n voorstander van vrijheid van meningsuiting? Ja maar, Mike, dit is toch gewoon censuur? This is not a democracy. Nooit geweest overigens en dat weet Shirley (Vuurvogel) ook wel. Ik heb in 2014 een zeer intelligent en welbespraakt forumlid ook al eens met pijn in het hart moeten verwijderen omdat hij, ondanks herhaaldelijke waarschuwingen, maar bleef komen met 'bewijs' dat Rusland achter het neerhalen van MH17 zou zitten.

De reden waarom ik hem destijds heb verwijderd is dezelfde als waarom Vuurvogel nu weg moet: we staan op de rand van WO3 en ik wil op geen enkele manier meewerken aan stemmingmakerij die ons afleidt van de werkelijke boosdoeners. Oekraine zat achter MH17 en zionisten, niet moslims, zijn verantwoordelijk voor de massaimmigratie van hoofdzakelijk moslims. Ik heb Shirley meermaals op weg proberen te helpen, maar ze volhardt in het plaatsen van links naar accounts die ik absoluut verwerp zoals Radio Genoa, Visegrad 24 en Tommy Robinson. In het verleden verwees ik er zelf ook naar, maar ik ben wijzer geworden en dat gun ik Shirley ook. Soms is daar een harde les voor nodig, het is niet anders.

Mike
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.517
Berichten
528.469
Leden
8.652
Nieuwste lid
duncan
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan