.

De Kruidenbitter van Jacob Hooy heb ik zelf ook bij pit-pit vandaan. Deze werkt prima. Don't overdo it! Dat geldt ook hier weer in. Zelf drink ik thee met enkele blaadjes Neem erin en neem minder dan een theelepel kruidenbitter bij de maaltijd. Ik kook echter wel elke dag met geelwortel (curcuma), maar dit heb ik wel op moeten bouwen en soms moet ik het ook weer wat minderen.
Je krijgt echter ook al die druppels van de huisarts dus probeer even uit waar je balans zit, al denk ik zelf dat je met bittere stoffen ook niet gelijk kan overdrijven hoor, maar ik heb nul-nada-noppes verstand van koliek dus laat alles weer even bezinken bij je he!

Heb je voor mij een link naar de druppels van de huisarts? Ik ben daar erg benieuwd naar.
 
Nu weet ik waarom mijn tuintje vol staat met stinkende gouwe en paardebloemen :-)

typisch, dat is bij mij ook,
eerst veel paardenbloemen en nog en sinds een paar jaar is er opeens ook veel stinkende gouwe (en rode klaver met gele bloemetjes, vooral tussen het straatwerk, een gruwel)

Ik zal het eens flink met roundup bewerken hahaha!
 
Hier mee info over fase 1 en 2 in de ontgifting door de lever: http://chronische-vermoeidheidssyndroom.pilliewillie.nl/cvs-me/cvs.me.ontgifting.lever.5.php
 
Gevonden! Op deze site staat meer info over fase 1 en 2 in de ontgifting door de lever: http://chronische-vermoeidheidssyndroom.pilliewillie.nl/cvs-me/cvs.me.ontgifting.lever.5.php
 
Op deze site staat meer informatie over de fase 1 en 2 in de ontgifting door de lever: http://chronische-vermoeidheidssyndroom.pilliewillie.nl/cvs-me/cvs.me.ontgifting.lever.5.php
 
@Jhanne: ik heb de website over de fase 1 en 2 in de ontgifting van de lever weer terug kunnen vinden. Bij deze: http://chronische-vermoeidheidssyndroom.pilliewillie.nl/cvs-me/cvs.me.ontgifting.lever.5.php
 
@Jhanne: de website met informatie over de fase 1 en 2 in de ontgifting van de lever heb ik weer gevonden. Bij deze de link: http://chronische-vermoeidheidssyndroom.pilliewillie.nl/cvs-me/cvs.me.ontgifting.lever.5.php
 
@Jhanne, hierbij de website met informatie over de fase 1 en 2 in de ontgifting van de lever waarbij grapefruit genoemd wordt: http://chronische-vermoeidheidssyndroom.pilliewillie.nl/cvs-me/cvs.me.ontgifting.lever.5.php
 
@Jhanne: hierbij de website met informatie over de fase 1 en 2 in de ontgifting van de lever waarbij grapefruit genoemd wordt: http://chronische-vermoeidheidssyndroom.pilliewillie.nl/cvs-me/cvs.me.ontgifting.lever.5.php
 
dat krabben bij die klaver lukt echt niet. Breekt direct af.
Azijn heb ik ook allemaal al geprobeerd. Wat ik vind tot nu het beste helpt is kokend water erop gieten en dan blijft het een paar weekjes rustig...
Als het dan weer opkomt, weer opnieuw, uiteindelijk zei mijn hovenier ooit, als je hem(ongewenste planten) steeds onder het maaiveld houdt, raakt de plant uiteindelijk zijn longen kwijt en geeft ie het op. Lange adem enz. enz.
 
@Jhanne:

Helaas kan ik in jouw draadje geen reactie meer plaatsen, evenals onder mijn eigen voorsteltopic niet meer. Hopelijk lees je dit berichtje wel.

We hadden het eerder over fase 1 en 2 in de leverontgifting. Ik heb de website terug gevonden waar hierover meer informatie te vinden is. Zoals je zal zien staat grapefruit er ook genoemd.

http://chronische-vermoeidheidssyndroom.pilliewillie.nl/cvs-me/cvs.me.ontgifting.lever.5.php
 
hoi Jhanne, ik had het al wel gelezen van die lymfeklier in je hals. De keer dat ik een opgezette lymfeklier in mijn hals had, had ik de ziekte van pfeifer net opgelopen. Huismiddeltjes tegen opgezette lymfeklieren helpen pas als je weet wat de oorzaak is en een ontsteking in het mond-keelgedeelte behoort tot de opties. Heb je een biologische tandarts? Zo eentje die verder kan kijken voor je wat speelt? Dit omdat je ook met veel problemen m.b.t. je tandvlees kampt. Zijn jouw amandelen geknipt? Die hangen ook samen met het lymfestelsel.
 
hoi Jhanne, ik bedoelde niet te zeggen dat je je amandelen moet laten knippen. Maar eerder dat ik vermoed dat je immuunsysteem door het knippen er ook niet op vooruit gegaan is, zoals bij mijn persoon. Wel apart dat jouw amandelen weer aangegroeid zijn.
 
En nu ben ik ook duidelijk meer moe dan verwacht, en ontzettend klef-zweterig.

hee Jhanne, komt dat gewoon niet door dat kleffe zweterige weer?
Het is warm en vochtig, ik hoor mijn hele omgeving erover, inclusief mijzelf
 
hoi Jhanne,

dat van die opgezette klieren: heb je dat vaker gehad?
Lijkt me wel duidelijk dat je immuunsysteem overuren draaien, maar ik zou er niet zomaar op vertrouwen dat je immuunsysteem het voor je gaat oplossen al wil ik ook niet zeggen dat je je ernstige zorgen moet maken.
Eerlijk gezegd zou ik hulp inschakelen als ik jou was.
Uiteraard heb je bijnieruitputting op zijn minst, maar als je gebukt gaat onder infecties en ontstekingen (bijv. allergieen), dan lost het zich echt niet zomaar op.

Ik snap wel dat het moeilijk accepteren is dat/als je nog minder bij te zetten hebt dan wat je hoopte of dacht.
Dit gevoel ken ik wel.
Eerst was ik naar mijn idee nog gezond wat ik niet was en toen ineens kon ik nagenoeg niets meer.
En ik dacht: gisteren was ik gezond, nu niet, maar morgen weer wel.
Alleen ja, dat morgen dat kwam er niet van.
Wel zeggen bepaalde behandelaars dat als je al zolang met iets rondloopt dat ze je dan niet 1,2,3 beter kunnen maken.
Echter, dat kunnen ze makkelijk zeggen: de behandelaars die ik inschakelde toen ik net ziek was, die konden me ook niet echt snel opgelapt krijgen.
Het is een hele weg van bewustwording over waar je staat en wat je nodig hebt.
Die hartkloppingen die herken ik trouwens wel.
Slaap je nog in een hellend bed of lig je weer horizontaal?
Misschien dat dat tijdelijk de druk ook wat opvoert om toxinen af te leveren en om bloed rond te pompen voor je hart?

Die angsten en het doemdenken zijn ook een gevolg van ontstekingen / toxinenophoping in je lijf. Dit soort dingen kunnen plaatsen helpt mij in elk geval altijd wel.
 
hoi Jhanne ff hierover:

enja, ik slaap nog steeds met blokken onder mijn bed, vind het wel lekker liggen eigenlijk, misschien dat dat inderdaad ook nog weer meewerkt in het proces.

Ik weet niet hoeveel hoger je nu ligt dan normaal, ik 15 cm, maar ik voel me vandaag voor mijn doen iets te beroerd terwijl ik weinig gekke dingen heb gedaan. Ik vermoed dat ik misschien te snel ga met mijn 15 cm met mijn kippencapaciteit aan ontgiftigingscapaciteit. Geen idee of dat misschien bij jou zou kunnen spelen.
 
zo las ik laatst dat het suppleren van jodium zonder dat je bloedspiegels hebt getest, dus zonder dat je zeker weet dat er een tekort is, juist kan leiden tot hypothyroidie…oeps denk ik dan…

Dat zou kunnen maar het is helaas zo dat het meten van jodium in je bloed niet een accurate meting is of je genoeg jodium in je lijf hebt cq tot je neemt.
Dus het is allemaal helaas nog lastiger dan je nu al denkt.
 
hoi Jhanne, mijn zus kreeg rond haar vijftigste toen ze stopte met roken ineens een diabetes type 1 (dat is de auto-immuunvariant die doorgaans jeugddiabetes genoemd wordt) en hypothyreoidie (traag werkende schildklier). Het is geen kattenpis dat (stoppen met) roken. Twee mensen in mijn omgeving die stopten met roken kregen spontaan de griep erna. Maar die varen er nu wel bij (bij het gestopt zijn bedoel ik). Het is een enorme klap als je metabolisme ineens moet schakelen: als je gezond bent valt het mee, maar niet als je al in duigen ligt. Volgens mij heb je nu wel een clue te pakken.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.517
Berichten
528.469
Leden
8.652
Nieuwste lid
duncan
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan