G
Guest
Guest
nu de vraag;
ik heb een wekpot met een liter melk op het aanrechtgezet afgelopen zondagavond.
Nu zit er op de bovenkant een laagje wei, dan een blubberige wittige melkachtige massa, lobbig zeg maar.
Het ruikt naar oude kaas en toch ook weer naar iets yoghurtachtigs.
Bovendeze tekst staat dat het een goede klontering moet hebben, als ik niet roer heb ik geen klontering, gewoon een mooie witte blubberige massa.
moet ik nu roeren om dit te merken of niet??
als ik de pot scheef houdt valt de massa langzaam in soort blubberige brokken uiteen.
ratel
ps het meurt niet ;-)
ik heb een wekpot met een liter melk op het aanrechtgezet afgelopen zondagavond.
Nu zit er op de bovenkant een laagje wei, dan een blubberige wittige melkachtige massa, lobbig zeg maar.
Het ruikt naar oude kaas en toch ook weer naar iets yoghurtachtigs.
Bovendeze tekst staat dat het een goede klontering moet hebben, als ik niet roer heb ik geen klontering, gewoon een mooie witte blubberige massa.
moet ik nu roeren om dit te merken of niet??
als ik de pot scheef houdt valt de massa langzaam in soort blubberige brokken uiteen.
ratel
ps het meurt niet ;-)