Ik heb zo een grote emaillen koekenpan van de BK. 28 *. Ding is loodzwaar. Maar vond hem niet heel duur voor wat ik er allemaal mee kan. Vooral stoven gaat er goed in! Link http://www.bol.com/nl/p/bk-fortalit-koekenpan-28-cm/9200000002757717
Voor het echt bakken van dingen heb ik een RVS WMF pan(maar wel met aluminium core?). Keer in een opruiming gekocht.. nog niet heel goedkoop. Maar heb m nu ook al meer dan 3 jaar! Deze werkt het super. Hitte blijft er goed in.. soms iets te goed. Maar de truc met rvs is, dat je hem eerst heet maakt; als je water druppel er op blijft stuiteren. Dan blijft je ei - vlees- ect. ook niet plakken.. Verder koken in BK pannen... Allemaal rvs..18-10
Voor het echt bakken van dingen heb ik een RVS WMF pan(maar wel met aluminium core?). Keer in een opruiming gekocht.. nog niet heel goedkoop. Maar heb m nu ook al meer dan 3 jaar! Deze werkt het super. Hitte blijft er goed in.. soms iets te goed. Maar de truc met rvs is, dat je hem eerst heet maakt; als je water druppel er op blijft stuiteren. Dan blijft je ei - vlees- ect. ook niet plakken.. Verder koken in BK pannen... Allemaal rvs..18-10