nieuwbegin
New member
Vandaag eens ge-experimenteerd met runderlever, normaal eet ik het omdat het gezond is, maar niet echt omdat het nou zo super lekker is.
Maar wat ik vanmiddag heb geprobeerd is echt een super lekker runderlever-recept!
Zelfs mijn zoontje vind het (eindelijk) lekker op deze manier!
Mike, ik las dat jij runderlever niet lekker vind, ik denk dat dit een recept is, wat te proberen waard is!
Want dat gekke "ijzer-achtige" bijsmaak wat lever geeft valt hier voor mijn gevoel helemaal weg door de kaas
recept:
300 gr runderlever.
Roomboter
kaas
Keltisch zeezout.
Bak de lever in een flinke laag roomboter bijna gaar.
Haal hem uit de pan en snij hem in reepjes en bestrooi de reepjes met kzz
Doe de reepjes terug in pan met roomboter en bak ze verder gaar.
Doe aan het eind een paar flinke plakken kaas eroverheen en laat dit meesmelten over de runderlever.
Haal het uit de pan, en Bon apetit!
De kaas geeft een heerlijke bite aan de runderlever, en haalt dat gekke ijzerachtige smaakje weg van de lever.
Maar wat ik vanmiddag heb geprobeerd is echt een super lekker runderlever-recept!
Zelfs mijn zoontje vind het (eindelijk) lekker op deze manier!
Mike, ik las dat jij runderlever niet lekker vind, ik denk dat dit een recept is, wat te proberen waard is!
Want dat gekke "ijzer-achtige" bijsmaak wat lever geeft valt hier voor mijn gevoel helemaal weg door de kaas
recept:
300 gr runderlever.
Roomboter
kaas
Keltisch zeezout.
Bak de lever in een flinke laag roomboter bijna gaar.
Haal hem uit de pan en snij hem in reepjes en bestrooi de reepjes met kzz
Doe de reepjes terug in pan met roomboter en bak ze verder gaar.
Doe aan het eind een paar flinke plakken kaas eroverheen en laat dit meesmelten over de runderlever.
Haal het uit de pan, en Bon apetit!
De kaas geeft een heerlijke bite aan de runderlever, en haalt dat gekke ijzerachtige smaakje weg van de lever.