Mike, ik snap je punt die je hierbij maakt.
Maar wat als diezelfde overheid donders goed weet dat ze ons geen juiste en of complete informatie/voorlichting geven over suiker en koolhydraatconsumptie mbt de aanwezige koolstof en daarbij het (mogelijk) ontstaan van 'carbon nanotubes' (koolstofnanobuisjes) in het menselijke lichaam.
Er worden ons via de media namelijk alleen maar positieve verhalen verteld over deze nanobiotechnology. Toekomstige oplossingen die er aan komen voor de nu nog bestaande 'ziektes', anti veroudering, het kweken van organen etc.
De meeste mensen weten inmiddels wel dat een teveel aan suiker of koolhydraten inname niet goed voor de gezondheid is of kan zijn. Dus absoluut eigen keuze en verantwoording hierin zou ik ook zeggen mbt tot die vorm van gezondheid. Maar wat als het merendeel van de mensen nog niet weten dat die mogelijke ontstane 'carbon nanotubes' in het menselijke lichaam ook een onderdeel van de al zo vaak besproken agenda kunnen zijn, om zodoende via frequenties de mensheid te kunnen koppelen aan kunstmatige intelligentie.
Ook veel mensen denken nog steeds dat suiker en koolhydraten (geheel) andere stoffen zijn. Men spreekt dan ook vaak van suikervrij, hoewel het product waar het dan om gaat nog wel hoofdzakelijk uit bv een meel of bloem bestaat.
En wat betreft die (What’s next) ademtaks; mocht 5G straks werkelijkheid gaan worden, kunnen we dan als mensheid nog wel fatsoenlijk ademen en in hoeverre is dat dan ook onze eigen verantwoordelijkheid?
Suiker of koolhydraat
''Laten we beginnen met het woord suiker. Hier ontstaat al vaak de eerste verwarring. Suiker wordt in de meeste gevallen gebruikt als verzamelnaam voor zoet smakende stoffen die bestaan uit koolstof, waterstof en zuurstof. Maar suiker is eigenlijk de naam voor een veel grotere groep stoffen die we koolhydraten noemen. Een suiker is dus een koolhydraat. Of koolhydraten zijn suikers. Een koolhydraat bestaat net als suiker altijd uit koolstof, waterstof en zuurstof. We gebruiken het woordje koolhydraten in het dagelijks leven voor een andere groep stoffen en dat maakt het ingewikkeld. We denken daardoor dat het andere stoffen zijn. Maar in feite zijn ze hetzelfde, ze zijn opgebouwd uit dezelfde stoffen: koolstof, waterstof en zuurstof. De onderlinge verhouding bepaalt het verschil. Daarover later meer.
Voor de duidelijkheid:
Met suiker wordt in het dagelijks leven bedoeld: tafelsuiker, rietsuiker, basterdsuiker, suikerklontjes, poedersuiker, een stof die veel voorkomt in siropen, honing, stropen, etc.
Met koolhydraten wordt in het dagelijks leven bedoeld: stoffen die veel voorkomen in brood, pasta, havermout, andere graan- en meelproducten, ontbijtgranen, etc.
Het woord suiker en het woord koolhydraten worden toegekend aan verschillende producten, maar zijn per definitie hetzelfde.''
http://www.voedzaamensnel.nl/blog/is-maple-syrup-agave-siroop-honing-kokosbloesem-suiker-gezonder/
Ook kwam ik dit artikel nog tegen over koolstof vrij suiker.
http://tracinskiletter.com/2012/09/10/carbon-free-sugar/