Haha, laat ik maar niet vragen hoe je dat gedaan hebt.
Bij mij was het wel goed gelukt. Niet heel erg dik. Dat durfde ik niet, vanwege aanbrandgevaar. Maar het smaakte eigenlijk precies zoals ik altijd kook, maar dan zouter. Ik kook nooit met zout, dus dit was wel even wennen. Verder was het prima.
Ben wel geschrokken van de hoeveelheid vet die ik in mijn eentje weg krijg. Ik had hem gemaakt met een half pakje boter en daarvan heb ik ongeveer 2/3 of misschien wel 3/4 op. Dat is echt heel veel boter. Mijn galblaas laat het me ook weten, want ik voel hem zeuren. Als mijn eten goed gezakt is, neem ik dus nog maar een beetje bitterzout - en volgende keer doe ik dat van tevoren.
De rest van mijn buik vindt het kennelijk ook wel grappig, want mijn buik pruttelt en borrelt aan alle kanten. Ik zou het bijna "tevreden geknor" noemen.