Ik zie in mijn praktijk dat gepasteuriseerde melk verzwakkend test en rauwe melk meestal versterkend. Echter ik kom ook veel mensen tegen die verzwakkend testen op rauwe melk. ( dat betekent dat je lichaam het niet kan verdragen/ verteren)
Dan heb je onvoldoende DPPIV enzym in je lichaam en kan deze de exorfinen (caseïne) uit melk niet of onvoldoende afbreken en gaan deze naar je hersenen waar ze als valse neuro transmitters fungeren. Je kan dit enzym als supplement nemen.
Meer info in dit draadje:https://www.fatsforum.nl/topic/tekort-test-bij-marijn-in-amsterdam/page/20/
Dan heb je onvoldoende DPPIV enzym in je lichaam en kan deze de exorfinen (caseïne) uit melk niet of onvoldoende afbreken en gaan deze naar je hersenen waar ze als valse neuro transmitters fungeren. Je kan dit enzym als supplement nemen.
Meer info in dit draadje:https://www.fatsforum.nl/topic/tekort-test-bij-marijn-in-amsterdam/page/20/