Ik begin de dag met sole, appelazijn en MSM in 300 ml water + Chlorella.
Na een half uur een flink glas rauwe melk. Dan 2 gebakken eieren met bacon en of rauwmelkse kaas. 150 ml yoghurt met slagroom met een appel en kaneel (Ceylon)en een beetje honing of kokosbloemsuiker, 2 geweekte paranoten en walnoten.
Lunch: Botten bouillon, kaas, komkommer, roomkaas met kruiden (zelfgemaakt van monchou)
Rauwe melk, soms gebakken ei met spinazie of gebakken uitjes, beetje rijst of qunoa, soms ook nog wat yoghurt met geweekte noten, honing of kokosbloemsuiker.....lampje....bloedsuiker misschien ontregeld door te veel kokosbloemsuiker?? Heb het antwoord al gevonden denk ik
Want dat eet ik voor het slapen gaan ook, een schaaltje!
Diner: evt. weer bouillon, vlees (Schotse Hooglander)rijst, Qunoa of Bataat. Of stoofpotjes met gestoofde groente en veel uien.
Ik eet geen nachtschade groente.
Tussendoor vaak een glas rauwe melk of groene thee met verse gember.
oja ik neem ook wel eens een stukje pure chocola 72% hier zit rietsuiker(!) in.
Ja je hebt gelijk, ik heb de dadels en vijgen ingeruild voor honing en koksbloemsuiker en ga daar de fout weer in.