Tussendoortje

Dank je voor de link. Het roosteren van de botten op die manier voegt ook nog extra toe aan de smaak staat er. Mooi meegenomen. Dat ga ik uitproberen.

Over het eten van botten gesproken: bij kip eet ik altijd de halve botten mee op. Ik kluif ze helemaal af, eet bijvoorbeeld bij kippenpoten de knokkeltjes aan de boven -en onderkant helemaal op en het merg voor zover ik erbij kan. Dat was een tip van een Antilliaanse vriendin: daar zitten de meeste voedingsstoffen in, zegt ze. Het is nog lekker ook. I onze cultuur leren we helemaal niet dat je dat ook kunt opeten en worden botten vaak nog met het vlees dat wat vaster aan het bot zit er nog aan weggegooid. Zonde.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.519
Berichten
529.791
Leden
8.655
Nieuwste lid
Monique vdf Jacobs
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan