De slager waar ik altijd ging, Veeakker in Leuven is ineens van de ene op de andere dag dicht. Nu heb ik een lege vriezer en ik weet niet waar ik nu terecht kan voor grasgevoerd vlees, botten, lever etc. Dit was ook 45 min enkele reis maar nog te doen voor een keer in de maand. Het hoeft niet dichtbij te zijn, als het maar goed is.
Ik woon in Belgisch limburg, zijn er hier mensen uit Belgie met tips? Mijn quest naar rauwe melk heeft ook nog niks opgeleverd, de koeien eten hier mais en soja. Er zijn 24 biomelkveehouders in Belgie maar geen enkele in mijn regio. Dan maar demeter melk (wel gepasteuriseerd niet gehomogeniseerd) besteld bij de natuurwinkel, maar al meerdere keren in die winkel 20 min verderop gestaan om bestelling op te halen om dan te horen dat de melk niet is binnen gekomen. De bestelling voor de keer er op is dan al weer weg dus dan heb ik een hele week pech. Ik word hier zo moe van. Ik wil er best wat voor doen maar dit begint te gek te worden.
Slagroom is ook een probleem, in elke slagroom die ik tot nog toe bekeken heb zit carrageen, ook in die van demeter.
Ik woon in Belgisch limburg, zijn er hier mensen uit Belgie met tips? Mijn quest naar rauwe melk heeft ook nog niks opgeleverd, de koeien eten hier mais en soja. Er zijn 24 biomelkveehouders in Belgie maar geen enkele in mijn regio. Dan maar demeter melk (wel gepasteuriseerd niet gehomogeniseerd) besteld bij de natuurwinkel, maar al meerdere keren in die winkel 20 min verderop gestaan om bestelling op te halen om dan te horen dat de melk niet is binnen gekomen. De bestelling voor de keer er op is dan al weer weg dus dan heb ik een hele week pech. Ik word hier zo moe van. Ik wil er best wat voor doen maar dit begint te gek te worden.
Slagroom is ook een probleem, in elke slagroom die ik tot nog toe bekeken heb zit carrageen, ook in die van demeter.