Net vers laten maken echte ambachtelijke rookworsten van 100% Schotse Hooglander!
Gemaakt door chef-kok Leon Stam voor Vlees van de Woeste Grond, op smaak enkelvoudige kruiden toegevoegd, echt gerookt en glutenvrij. (eerder heeft hij al voor ons de droge worsten gemaakt van Schotse Hooglander en het Heideschaap, zonder nitrietzout)
Dus geen standaard kruidenmix die de slager koopt van zijn leverancier, waar vulmiddelen, fosfaten, tarwe en andere E-nummers inzitten. Niet gedompeld in een badje met chemische rooksmaak, niet gedoopt in een chemisch badje om de darm van de worst kunstmatig knapperig te maken.
Een echte vakman heeft die verbeteraar niet nodig
Omdat slagers gemakkelijk deze worstenmixen bestellen vol met verbeteraars, E-nummers en gistextract, laten wij het maken door onze chef-kok. Standaard kruidenmixen geloven wij sowieso niet in, de smaak van ons vlees is de basis de rest moet een aanvulling zijn passend bij het vlees.
Van deze worst kunnen wij 100% garanderen wat er inzit. Voorzien van ingrediënten en allergenen op het etiket.
Een echte aanrader voor de liefhebbers van zuiver vlees waar een echt ambachtelijk product van gemaakt is, wij zijn trots op het resultaat!