Pieter1618242655
Well-known member
Lachen, als dat waar is. Wat een bedrog. Weersafhankelijke energie is sowieso geen alternatief voor fossiele vormen, dat is alleen kernenergie, wellicht op basis van thorium.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Een boer op Goeree Overflakkee heeft blootgelegd, met allerlei professoren uit België, dat windmolens zijn koeien ziek en doodmaken. Dat komt door zwerfstroom. Wat gebeurt er? Een windmolen levert grillig stroom. Dat verhaal kennen we andersom ook, met de dunkelflaute: als het niet waait en er schijnt geen zon, dan hebben we geen stroom. Maar als het een mooie zonnige dag is met een lekker windje, en dat hebben we ook heel vaak in Nederland, dan hebben we veel te veel stroom.
Wat hebben die windmolens? Die hebben aardpennen. Pennen, diep in de aardkorst geslagen waarmee ze de overtollige stroom gewoon in de aarde lozen! Maar stroom lost niet op. Dat moet ergens naartoe. Dus dat komt in het grondwater of via een leiding die daar loopt, ergens terecht. En wat heeft deze boer nou ontdekt? Die koeien zijn daar veel gevoeliger voor dan mensen. Wij zijn helemaal niet meer in contact met ons lijf, wij kunnen dingen helemaal niet meer voelen.
Dat fenomeen dat heet dancing cows, dat hebben ze al jaren geleden ontdekt in Wisconsin. Die koeien dansen door de stal en dansen door de wei, omdat ze continu onder stroom staan. En de koeien van deze boer op Goeree Overflakkee weigeren water te drinken. Zodra hun snuitje bij het water komt, dan krijgen ze een soort schok. Ze voelen dat dat water onder stroom staat.
Hoe windmolens koeien vermoorden *video*
Een boer op Goeree Overflakkee heeft blootgelegd, met allerlei professoren uit België, dat windmolens zijn koeien ziek en doodmaken. Dat komt door zwerfstroom.dwarsnieuws.nl
Dat klopt niet helemaal. Normaal is de veiligheidsaarde verbonden met een aardingspen in de bodem. Als er stroom door de bodem loopt, dan zal, om die stroom door een koe te laten lopen, er in het pad van die stroom nog een 2e verbinding moeten zijn met de koe, bijvoorbeeld via het gebouw of een afzonderlijk deel van een installatie. Pas als er twee verschillende polen zijn kan er stroom vloeien. Als in de stal alle geleidende zaken als metalen, maar ook gier, aan hetzelfde potentiaal liggen, kan er geen stroom lopen. In de wei is het een ander verhaal, daar kunnen stromen door de bodem lopen. Dit is alleen op te lossen door de gehele weidebodem met een stalen damwand elektrisch af te schermen. Als het effect van koeien onder stroom aangetoond kan worden, dan heeft de windmoleneigenaar een probleem. Met een paar elektroden en een (ac)voltmeter is dat te meten, dat is geen enkel probleem.Klopt inderdaad koeien zijn heel gevoelig voor stroom zelfs een paar volt lekstroom reageren ze al flink op.
Al het ijzerwerk in stallen is om die reden aan een aardedraad gekoppeld die aan een koperen pen diep in de grond zit.
Het lijkt er op dat er via die weg nu stroom op al het ijzerwerk komt te staan.
Het zou kunnen dat de stroom via dieper gelegen lagen in het grondwater via de aardpennen aangevoerd word en dat de stroomkring sluit via de vochtige grond aan de oppervlakte.Dat klopt niet helemaal. Normaal is de veiligheidsaarde verbonden met een aardingspen in de bodem. Als er stroom door de bodem loopt, dan zal, om die stroom door een koe te laten lopen, er in het pad van die stroom nog een 2e verbinding moeten zijn met de koe, bijvoorbeeld via het gebouw of een afzonderlijk deel van een installatie. Pas als er twee verschillende polen zijn kan er stroom vloeien. Als in de stal alle geleidende zaken als metalen, maar ook gier, aan hetzelfde potentiaal liggen, kan er geen stroom lopen. In de wei is het een ander verhaal, daar kunnen stromen door de bodem lopen. Dit is alleen op te lossen door de gehele weidebodem met een stalen damwand elektrisch af te schermen. Als het effect van koeien onder stroom aangetoond kan worden, dan heeft de windmoleneigenaar een probleem. Met een paar elektroden en een (ac)voltmeter is dat te meten, dat is geen enkel probleem.