Ik heb net 4 uur gefietst voor rauwe melk maar het was op!
De botten kan je gewoon bevroren in een pan water met zout en azijn een nacht in de koelkast zetten
Waarom in de koelkast?
Er zitten nu 2 schenkels en 5 mergpijpen in
Oke.
De combinatie van een schenkel en een ossenstaart kan ook wel toch?
Oja ik heb de slowcooker van Russell Hobbs nu in huis. tja het is wel elektrisch ... dus dat blijft minder gezond als gas naar mijn mening maar misschien is het wel handig dus ik ga het toch proberen.
Ik heb zoals ik al zei, dus varkenslever gehaald (ik heb nog steeds ijzertekort, dus mogelijk helpt het eten hiervan). Maar nu hoorde ik van Poekie dat zij altijd runderlever gebruikt. Weet nu niet, of de varkenslever gaat bevallen. Eet jij wel eens varkenslever, heksje?
Ik dacht, dit bij de bouillon te gaan eten want het vlees vd ossenstaart/schenkel/mergpijp vind ik over het algemeen niet zo heel lekker. De vorige keer had ik dat grotendeels weggedaan....
En at ik alleen de bouillon met courgette en kokosmelk (en 'n ei).
Zijn er mensen die dit vlees wel opeten?
O ja ik had gisteren de tip van tanja een beetje opgevolgd
Maar ipv lever had ik dan garnalen, ontbijtspek erbij, rijst met 50/50 kokosmelk en water.
Al snel merk ik bij zo'n maaltijd, dat ik snak naar vet!!!!!!!!!
Misschien dat een glas rauwe melk dan zou helpen of een glas kefir erbij (maar, dat heb ik nu dus niet in huis!!!!!) Hoe doen jullie dit op de dagen dat jullie dit niet in huis hebben? Ik kan me herinneren dat Mike eens typte, als je geen rauwe melk hebt, neem dan een halve eetlepel roomboter...
Verder, heb ik nog steeds overgewicht. Ik zou het wel fijn vinden als dat eens minder werd.
Misschien toch teveel zuivel, te weinig bouillons.......en de rijstwafels/ af en toe brood zal ook wel geen goed doen aan mijn gewicht.