G
Guest
Guest
Ik gebruik nu ook verse citroenen. Ik doe een citroen 10/15 minuten in warm water, dan wordt het soepeler en pers je er meer sap uit.
Ik vind het allereerst heel lekker, zonder het te zoeten. Echt lemonade en echt goed om de dag mee te beginnen.
Ik had vanochtend het idee om even wat natriumbicarbonaat in water in te nemen om het maagzuur te bevorderen. Ik had het nog niet op of ik kreeg een oprisping, alsof er allemaal koolzuur in mijn buik zat. Bizar.
Vanavond had ik een beetje een opgeblazen gevoel. Geen idee waar het van kwam, maar ik heb daar zo'n hekel aan. De lucht die niet voor of achter uit gaat (letterlijk). Thuisgekomen gelijk een beetje natriumbicarbonaat (klontje, theelepeltje) ingenomen. Gegeten een tijdje later. En langzaam wordt het dan minder.
Ik vind het allereerst heel lekker, zonder het te zoeten. Echt lemonade en echt goed om de dag mee te beginnen.
Ik had vanochtend het idee om even wat natriumbicarbonaat in water in te nemen om het maagzuur te bevorderen. Ik had het nog niet op of ik kreeg een oprisping, alsof er allemaal koolzuur in mijn buik zat. Bizar.
Vanavond had ik een beetje een opgeblazen gevoel. Geen idee waar het van kwam, maar ik heb daar zo'n hekel aan. De lucht die niet voor of achter uit gaat (letterlijk). Thuisgekomen gelijk een beetje natriumbicarbonaat (klontje, theelepeltje) ingenomen. Gegeten een tijdje later. En langzaam wordt het dan minder.