Kanker, einde stadium tips

Ik zou ONMIDDELLIJK lever- en galzuiveringen gaan doen, ELKE DAG! Niks geen voorbereiding van een week, maar gewoon METEEN dagelijkse zuiveringen, net zolang tot de galwegen schoon zijn. Er is immers geen tijd te verliezen! Daarnaast de lever ondersteunen met werkelijk ALLES wat ik maar kan vinden dat lever- en galvriendelijk is: mariadistel, artisjok, kliswortel, paardenbloemwortel, chanca piedra, cat's claw, kamille, alfa-liponzuur, etc. etc. etc.

Mike

 
Mariadistel staat erom bekend dat het de lever aanzet weer nieuwe cellen aan te maken.

Dit als tegenwicht tegen de cirrose.

 
Ik vind de meeste geopperde behandelingen erg vaag, en totaal geen fundament bevatten, enkele uitgezonderd. Ik zou ook wel willen dat je met deze opties kanker kan uitroeien maar zo werkt het gewoon niet.

Het abrikozenpitten verhaal is echt zo'n onzin.

Kanker is zon individueel verhaal, dus ik ben erg blij voor mensen waarbij deze alternatieve methode werken.

Voorkomen is beter dan (niet kunnen) genezen

 
harrie,

Kanker is in zoverre een individueel verhaal dat iedere patient een andere geschiedenis heeft van onverwerkte emoties, teveel van jezelf weggeven, jezelf teveel inhouden, een slachtoffermentaliteit, etc.

Fysiek gezien is de oorzaak van kanker, ALLE kanker, simpelweg het gevolg van zuurstoftekort op celniveau. Otto Warburg heeft dit in 1925 al ontdekt, naast het feit dat kanker zich voedt met glucose (suiker). Deze bevinding van Warburg is NOG NOOIT wetenschappelijk ontkracht. Een suikerarm voedingspatroon, gekoppeld aan zuurstoftherapie is dus HET antwoord op kanker.

Kanker is dus wel degelijk te genezen!

Mike

 
Gerrit,

Beatrijs is herhaaldelijk naar lezingen van mij geweest in Soest. Ze is het roerend eens met mijn boodschap en is zelf ook een hele felle!

Mike

 
Herinnert iedereen zich nog dat mislukte 'experiment' dat men had gedaan met probiotica bij alvleesklierpatienten? Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke kankersoorten die er bestaat, dus dan heb je al minder kans van slagen. En als antibiotica het risico op kanker vergroten of zelfs kanker kunnen veroorzaken, dan is het toch logisch dat probiotica het tegenovergestelde bewerkstelligen. 'Anti' is tegen, 'pro' is voor en 'bio' is leven! Dit blijkt dus ook wel degelijk het geval te zijn, volgens dit artikel van Mike Adams:

http://www.naturalnews.com/041449_chemotherapy_probiotics_antibiotics.html

Mike

 
Naast de leverreiniging en mariadistel zou ik ook nog hoge doses vitamine C adviseren vanwege de onstekingen, tenminste de halve tolerantie dosis, of nog beter, injecties met ascorbaat, verder kokosolie vanwege de gebrekkige vetopname die er waarschijnlijk is door te weinig gal, voldoende sole drinken, adrenal of adrenal cortex, naar gelang wat goed verdragen wordt (adrenal wil nog wel eens een opjagend effect hebben, dan willen we hier zeker niet) en R-alpha-liponzuur

(Liponzuur heeft twee belangrijke eigenschappen: het is een anti-oxidant en het maakt cellen gevoeliger voor insuline. Door deze laatste eigenschap biedt liponzuur verlichting tegen de symptomen van suikerziekte., en kan het ook helpen met afvallen.

Als anti-oxidant biedt Liponzuur een goede aanvulling op het dieet van mensen die fysieke en mentale prestaties willen leveren. Bij intensief sporten of de stress van een druk bestaan, komen er meer vrije radicalen in het lichaam vrij. Liponzuur helpt het lichaam te beschermen tegen deze vrije radicalen.

Liponzuur kan zelf vrije radicalen afvangen, maar het regenereert ook de vitamines C en E. Zo heeft het dus een dubbele werking. Daarnaast heeft het de unieke eigenschap dat het door de hersen-bloed barri&egrav;re kan dringen. Daarom kan liponzuur het lichaam ook helpen beschermen tegen ouderdomsvergeetachtigheid en Alzheimer.

Tot slot is in verschillende studies aangetoond dat liponzuur een beschermende werking heeft voor de lever, en dat het verschillende leveraandoeningen kan helpen genezen.
)

En natuurlijk alle mogelijke manieren om zuurstof te verhogen, dat begint bij zoiets simpels als het raam open zetten, H2O2, ozon, en vitamine C (al genoemd om de ontstekingsremmende werking) levert ook zuurstof. Dierlijk wet voor zover het verdragen wordt, probeer de ontlasting zo goed mogelijk te houden om de opname van voedingsstoffen niet tegen te werken.

Een vaag: hoe is het zo ver gekomen?

 
Ik heb wat vraagjes over leverkanker

Een gal en leverreiniging hoe doe je dat? Of hoe werkt dat?

En dan infuus met vitamine c? (Zoals ik ergens anders ook al las)

En h202 zelf innemen met druppels? Of in grotere dosis, bij een alternatieve specialist?

Heeft iemand ervaringen hiermee?

 
Gal en leverreiniging, hier vind je een beschrijving en een filmpje: http://www.voedingisgezondheid.nl/lever-_en_galblaas.html

Even wat meer naar beneden scrollen.

Vitamine C infuus doe je bij een therapeut, even googlen.

H2O2 kun je zelf innemen, hoeft niet bij een alternatieve specialist.

Hier lees je hoe het te bestellen en hoe het te gebruiken: http://www.voedingisgezondheid.nl/Ozon_en_zuurstof_hoofd.html

Verder kun je als je iets zoekt op het forum dit doen via google, tik bijv. in: 'H2O2 westonprice.nl'

Dus altijd je zoekwoord met westonprice.nl combineren, over H2O2 is genoeg te vinden op het forum.

Lia

 
In het tijdschrift Gezond Nu, stond in het juninummer een artikel over Kurkuma en kanker.

Het is nu bewezen dat kurkuma de kankercellen enorm remt en uiteindelijk dood.

Het is een natuurlijk kruid, je kunt het bij de MAKRO, Sligro of biologische winkels kopen en gebruikt het over of door het eten. Ik doe het door de spaghetti (als laatste toevoegen) want door meekoken gaat 80 % van de werking verloren. Door soep en ook over vleeswaren en door salades.

Je kunt het ook als gezond persoon gebruiken, het behoed je voor ontstekingen en kans op kanker, dus goedkoop en zonder bijwerkingen. Echt een aanrader.

 
Ik doe het zelf liever door de stoofpot dan door de spaghetti. De werking wordt verbeterd door de combinatie met zwarte peper en vet. Over meekoken had ik dan weer niet opgeslagen.

 
Beste Wijnie,

Om de werking van kurkuma te optimaliseren dient deze in olijfolie te worden opgelost.

Kurkuma kan als kruid aan beestenbottenbouillion aan het gehakt worden toegevoegd. De spaghetti valt door witte basmatirijst te vervangen.

 
Mike, ik weet niet of ik dat hier mag melden, anders verwijder je mijn post maar weer, een kennis van ons heeft zelf geelwortel geimporteerd uit Indonesie, hij komt daar zelf heel vaak en laten mengen met ik dacht 10% zwarte peper.

En ik moet het navragen, maar ik dacht 400 a 500 gram in een pot voor 25 euro.

 
Mike, wordt de werking door verwarmen echt zo drastisch verminderd dat jij weet? Dan heeft het niet zoveel zin om het in de curry te gooien voor de gezondheid ieg.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.545
Berichten
552.544
Leden
8.668
Nieuwste lid
Joy63
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan