Lees weleens dat de zalm vrij wit is vanzichzelf.
Als ik de john west zalm blikken [wild gevangen] eet ziet het er meestal bleek/roze uit de goede kleur?
Lijkt me stug dat de zalm echt vrij wit is.
Verder ruik je soms de zalm best goed,maar of dat perse oxidatie is?
Vis heeft meestal de bekende penetrante visgeur volgens mij.
Er zijn weinig supermarkt producten die ik koop, maar deze blijft er sowieso in.
Verder eet ik ook de huid,graat en de wervels gewoon op
Als ik de john west zalm blikken [wild gevangen] eet ziet het er meestal bleek/roze uit de goede kleur?
Lijkt me stug dat de zalm echt vrij wit is.
Verder ruik je soms de zalm best goed,maar of dat perse oxidatie is?
Vis heeft meestal de bekende penetrante visgeur volgens mij.
Er zijn weinig supermarkt producten die ik koop, maar deze blijft er sowieso in.
Verder eet ik ook de huid,graat en de wervels gewoon op