Hallo allemaal,
Ik ben er dankzij dit forum achter dat ik waarschijnlijk een 'verplichte vegetariër :wink:' ben, maar ook dat het toch eigenlijk wel heel goed voor je gezondheid is om veel te eten. Aangezien ik op dat gebied wel wat hulp kan gebruiken, ben ik biologisch grasgevoerd vlees aan het overwegen. Probleem is alleen dat ik letterlijk en figuurlijk over mijn nek ga van de gedachte dat ik het moet eten. (zie daar: de verplichte vegetariër!). Ik weet dat er hier nog meer mensen zijn die weer begonnen zijn met vlees eten na een periode zonder.
Ik ben benieuwd hoe dat is verlopen? Hoe smaakte het, kreeg je het weg? Hoe heb je het weer opgebouwd, welke gevolgen had dat? Waar ben je mee begonnen, hoeveel en hoe vaak? Kortom, hoe laat je je lichaam weer langzaam wennen aan het eten van vlees?
Ik ben erg benieuwd naar jullie tips en ervaringen!!
Ik ben er dankzij dit forum achter dat ik waarschijnlijk een 'verplichte vegetariër :wink:' ben, maar ook dat het toch eigenlijk wel heel goed voor je gezondheid is om veel te eten. Aangezien ik op dat gebied wel wat hulp kan gebruiken, ben ik biologisch grasgevoerd vlees aan het overwegen. Probleem is alleen dat ik letterlijk en figuurlijk over mijn nek ga van de gedachte dat ik het moet eten. (zie daar: de verplichte vegetariër!). Ik weet dat er hier nog meer mensen zijn die weer begonnen zijn met vlees eten na een periode zonder.
Ik ben benieuwd hoe dat is verlopen? Hoe smaakte het, kreeg je het weg? Hoe heb je het weer opgebouwd, welke gevolgen had dat? Waar ben je mee begonnen, hoeveel en hoe vaak? Kortom, hoe laat je je lichaam weer langzaam wennen aan het eten van vlees?
Ik ben erg benieuwd naar jullie tips en ervaringen!!