G
Guest
Guest
Ik koop knietjes en wat afvalvlees.
De botten doe ik even in de oven.
Dan een grote pan met water, vlees en botten erin. De hele dag laten trekken op t kleinste pitje op zijn zachtst.
Volgende dag uien/prei, knoflooktenen, en kruidnagel in de ui prikken,.
Weer een dag laten trekken.
Zeven en dan een deel verwerk ik tot die dag soep en de rest vries ik in en dat gebruik ik weer voor bij de pompem of pastinaak soep.
Wat in de koelkast staat is binnen een paar uur een soort gel geworden. Teken dat het vol met gelatine zit.
De botten doe ik even in de oven.
Dan een grote pan met water, vlees en botten erin. De hele dag laten trekken op t kleinste pitje op zijn zachtst.
Volgende dag uien/prei, knoflooktenen, en kruidnagel in de ui prikken,.
Weer een dag laten trekken.
Zeven en dan een deel verwerk ik tot die dag soep en de rest vries ik in en dat gebruik ik weer voor bij de pompem of pastinaak soep.
Wat in de koelkast staat is binnen een paar uur een soort gel geworden. Teken dat het vol met gelatine zit.