de langhoudbare melk smaakt ook al anders dan de dagmelk, wat ze verse melk noemen woehaha
Vandaag ""milkshake" bosvruchten meegegeven naar school, ze kon het geneens op en is er mee verder gegaan op de bso. Ze zei ja ik mag geen appelsap hoor daar wordt ik niet goed van (diarree) heel de juffen in rep en roer *lol*
Ze vond het lekker, voordeel is dat de jam in heul veul verschillende smaken is!!
Ook met kefir ga ik het mixje met (honing en) jam doen, want dat drinken ze beide.
Vandaag ook muffins gebakken:
Chocolademuffins van kokosmeel
voor ongeveer 12-13 stuks:
40 gram kokosmeel
20 gram cacao
60 ml honing
60 ml kokosolie
4 eieren
snuf zout
1/4 theelepel baking soda
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Doe het kokosmeel, de cacao, het zout en de baking soda in een kom en meng dit goed door elkaar.
Meng in een andere kom de eieren, honing en gesmolten kokosolie door elkaar.
Voeg de natte ingredienten bij de droge en mix. Je krijgt een behoorlijk vloeibare massa.
Doe het beslag in de muffin vormpjes, 18-20 minuten in de oven
De cacao kan maar hiervoor kan je ook andere ingrediënten doen, ik deed nog een rondje met pure chocolade geraspt.
Volgende keer maak ik ze hartig met spek/cham/prei/uit en Italiaanse kruiden