Gelukkig eet ik heel graag lever. Het lekkerst vind ik een recept van montignac. Lever bakken, een prei of twee fijnsnijden en een aubergine, als de lever een goed korstje heeft de groenten er bij, alles gaar laten worden en eten met een lekkere groene salade (met olie/azijn dressing)
HEt enige probleem dat ik heb met lever is dat ik 45 min moet rijden voor een slager waar ik grasgevoerd biovlees kan kopen. Ik haal dan lever dat eten we de zelfde dag, maar de rest moet in de vriezer en gebakken lever uit de vriezer is zo veel minder lekker dan verse. Het wordt dan zo rul en korrelig.
HEt enige probleem dat ik heb met lever is dat ik 45 min moet rijden voor een slager waar ik grasgevoerd biovlees kan kopen. Ik haal dan lever dat eten we de zelfde dag, maar de rest moet in de vriezer en gebakken lever uit de vriezer is zo veel minder lekker dan verse. Het wordt dan zo rul en korrelig.