G
Guest
Guest
@ Liesje
ik ben het boek zelf even kwijt, maar ik hou dit in gedachten
Quote:
De eigenlijke zuivering wordt 2x per jaar aangeraden. Voor mij zelf lijkt 2x per jaar meer dan voldoende
Het aantal keren dat je een leverreiniging doet
Dit kan op zijn minst zes zuiveringsperiodes verlangen met twee of drie wekelijkse of een maandelijks interval (zuiver niet vaker dan dat). Als je niet zo vaak kunt zuiveren, mag je er iets meer tijd tussen laten zitten. Het belangrijkste is dat je onthoudt dat als je eenmaal bent begonnen met zuiveren, je moet doorgaan tot er geen stenen meer uitkomen. Het half gezuiverd laten over een lagere periode (drie maanden of meer) kan groter ongemak veroorzaken dan helemaal niet zuiveren.
Hoe vaak herhalen?
Zolang er nog steeds een paar kleine stenen van de duizenden kleine galkanalen naar de honderden grotere galkanalen verschuiven, kunnen ze zich samenvoegen tot grotere stenen en eerder ervaren symptomen produceren. Zoals pijn in de rug, hoofdpijn, oorpijn, spijsverteringsproblemen, opgeblazen zijn, geïrriteerdheid, boosheid, enz, hoewel dit minder erg kan zijn dan hiervoor. Zodra een nieuwe zuivering niet langer stenen oplevert, wat meestal gebeurt na 6-8 zuiveringen (in ernstiger situaties kunnen er meer dan 10-12 zuiveringen nodig zijn), wordt je lever verondersteld in een uitstekende conditie te zijn. Toch wordt het aanbevolen de leverzuivering elke zes maanden een keer te doen. Elke zuivering geeft een extra versterking aan de lever en het zorgt voor het verwijderen van alle gifstoffen die de lever ondertussen weer heeft opgeslagen.
En als je merkt dat je schoner wordt en geen stenen of gruis meer komen, dan kan je overschakelen naar twee keer per jaar, ik zelf zou 4 x aanhouden, elk begin van een seizoen.
Moritz schreef dit over de galsteenvorming omdat hij zelf een vegetariër was.
ik ben het boek zelf even kwijt, maar ik hou dit in gedachten
Quote:
De eigenlijke zuivering wordt 2x per jaar aangeraden. Voor mij zelf lijkt 2x per jaar meer dan voldoende
Het aantal keren dat je een leverreiniging doet
Dit kan op zijn minst zes zuiveringsperiodes verlangen met twee of drie wekelijkse of een maandelijks interval (zuiver niet vaker dan dat). Als je niet zo vaak kunt zuiveren, mag je er iets meer tijd tussen laten zitten. Het belangrijkste is dat je onthoudt dat als je eenmaal bent begonnen met zuiveren, je moet doorgaan tot er geen stenen meer uitkomen. Het half gezuiverd laten over een lagere periode (drie maanden of meer) kan groter ongemak veroorzaken dan helemaal niet zuiveren.
Hoe vaak herhalen?
Zolang er nog steeds een paar kleine stenen van de duizenden kleine galkanalen naar de honderden grotere galkanalen verschuiven, kunnen ze zich samenvoegen tot grotere stenen en eerder ervaren symptomen produceren. Zoals pijn in de rug, hoofdpijn, oorpijn, spijsverteringsproblemen, opgeblazen zijn, geïrriteerdheid, boosheid, enz, hoewel dit minder erg kan zijn dan hiervoor. Zodra een nieuwe zuivering niet langer stenen oplevert, wat meestal gebeurt na 6-8 zuiveringen (in ernstiger situaties kunnen er meer dan 10-12 zuiveringen nodig zijn), wordt je lever verondersteld in een uitstekende conditie te zijn. Toch wordt het aanbevolen de leverzuivering elke zes maanden een keer te doen. Elke zuivering geeft een extra versterking aan de lever en het zorgt voor het verwijderen van alle gifstoffen die de lever ondertussen weer heeft opgeslagen.
En als je merkt dat je schoner wordt en geen stenen of gruis meer komen, dan kan je overschakelen naar twee keer per jaar, ik zelf zou 4 x aanhouden, elk begin van een seizoen.
Moritz schreef dit over de galsteenvorming omdat hij zelf een vegetariër was.