Inmiddels heb ik mij zelf even wat beter verdiept in de H202 theorie omdat en heb ik de bijbehorende stukken gelezen op voedingisgezondheid.
'Als je heel veel klachten hebt of erg ziek bent kun je direct met 35% beginnen' staat er.
Ik vroeg mij af of mijn benauwdsheids- en moeilijk eten (begint 's morgens al) en wat misselijkheidsklachten te maken kunnen hebben met het ontbreken van de h202 (NIET met het te weinig maagzuur of bijnierproblematiek denk ik zelf (maargoed, die dingen kunnen natuurlijk weer andere klachten geven).
...
Ik heb duidelijk wel het gevoel dat ik iets 'mis'. Ik zie als een berg tegen eten op 's ochtends.
Eerder werd hier gesuggereerd dat het tegen eten opzien wellicht iets mentaals is (omdat, zo werd er door Mike geschreven, 'eten voor mij geen feestje is'), maar wellicht dus ook iets fysieks. De H202 tot nu toe dus nog nooit geprobeerd.
Er wordt op voedingisgezondheid geschreven dat je dus als je veel klachten hebt direct met de 35% kunt beginnen. Wellicht kan dit dan? (natuurlijk wel eerst verdunnen; 1 deel 35% in een flesje en 12 delen water).
Vooralsnog ben ik hiermee nog voorzichtig. En Binc wat is precies de reden dat je mij de 3 % adviseert ipv de 35%? Op de site zie ik dat mensen die rustiger aan willen beginnen, de 3% nemen dus ik twijfel daar enigszins over nu.
'Maar bouw het wederom rustig op:
dag 1-3 1 druppel 35% in een glas water
dag 4-6 2 druppels 35% in een glas water
dag 7-9 3 druppels 35% in een glas water
enz
net zo lang tot je aan 25 druppels 35% komt'
En hoelang zou ik dan met die 25 druppels 35% door moeten gaan?
'Dit kun je drie keer op een dag doen. Hou er rekening mee dat je na inname van H2O2 minstens een half uur tot een uur wacht met eten'.
Hoe zit het met het nuttigen van dranken (rauwe melk, koffie, thee). Ook een half uur tot een uur wachten dan?
'Als je heel veel klachten hebt of erg ziek bent kun je direct met 35% beginnen' staat er.
Ik vroeg mij af of mijn benauwdsheids- en moeilijk eten (begint 's morgens al) en wat misselijkheidsklachten te maken kunnen hebben met het ontbreken van de h202 (NIET met het te weinig maagzuur of bijnierproblematiek denk ik zelf (maargoed, die dingen kunnen natuurlijk weer andere klachten geven).
...
Ik heb duidelijk wel het gevoel dat ik iets 'mis'. Ik zie als een berg tegen eten op 's ochtends.
Eerder werd hier gesuggereerd dat het tegen eten opzien wellicht iets mentaals is (omdat, zo werd er door Mike geschreven, 'eten voor mij geen feestje is'), maar wellicht dus ook iets fysieks. De H202 tot nu toe dus nog nooit geprobeerd.
Er wordt op voedingisgezondheid geschreven dat je dus als je veel klachten hebt direct met de 35% kunt beginnen. Wellicht kan dit dan? (natuurlijk wel eerst verdunnen; 1 deel 35% in een flesje en 12 delen water).
Vooralsnog ben ik hiermee nog voorzichtig. En Binc wat is precies de reden dat je mij de 3 % adviseert ipv de 35%? Op de site zie ik dat mensen die rustiger aan willen beginnen, de 3% nemen dus ik twijfel daar enigszins over nu.
'Maar bouw het wederom rustig op:
dag 1-3 1 druppel 35% in een glas water
dag 4-6 2 druppels 35% in een glas water
dag 7-9 3 druppels 35% in een glas water
enz
net zo lang tot je aan 25 druppels 35% komt'
En hoelang zou ik dan met die 25 druppels 35% door moeten gaan?
'Dit kun je drie keer op een dag doen. Hou er rekening mee dat je na inname van H2O2 minstens een half uur tot een uur wacht met eten'.
Hoe zit het met het nuttigen van dranken (rauwe melk, koffie, thee). Ook een half uur tot een uur wachten dan?