R
Romagi
Guest
Ik zie dat er fytinezuur in peulvruchten zit. Hoewel de soep in de vriezer heeft gezeten en de erwten langdurig hebben gekookt zou je (bij nader inzien) denken dat ik dat probleemloos zou moeten kunnen eten. Laatst had ik ook iets met havermout.
Zo zie je maar weer, ik kan echt zomaar overal klachten van krijgen.
En ik eet wel eens meer peulvruchten waar ik dan geen last van had. Anders was het me zeker al eerder opgevallen. (linzen, bruine bonen, maar dat doe ik dan uit een klein blikje omdat ik te weinig groenten heb van de voerige dag bv).
Ik heb trouwens laatst weer eens langdurig zitten lezen o ver LAR-syndroom. Ik ben er nog genadig van afgekomen. De meesten zijn geopereeerd vanwege kanker en hebben ook chemo en grote hoeveelheden bestraling gehad.
Zo zie je maar weer, ik kan echt zomaar overal klachten van krijgen.
En ik eet wel eens meer peulvruchten waar ik dan geen last van had. Anders was het me zeker al eerder opgevallen. (linzen, bruine bonen, maar dat doe ik dan uit een klein blikje omdat ik te weinig groenten heb van de voerige dag bv).
Ik heb trouwens laatst weer eens langdurig zitten lezen o ver LAR-syndroom. Ik ben er nog genadig van afgekomen. De meesten zijn geopereeerd vanwege kanker en hebben ook chemo en grote hoeveelheden bestraling gehad.