Godsgeschenk
Well-known member
Je hebt het al vaker gezegd; Wortelgroenten en wortelkruiden zijn het gezondste, alles wat onder de grond groeit. Helaas hebben sommige hiervan wel veel zetmeel.
Wortelgroenten/wortelkruiden zijn o.a.: Bataat, Knolselderij, aardpeer, venkel, rode bietjes, schorseneren, witloof, pastinaak, knoflook, asperges , wortelen en uien, gember, kurkuma, laos, lotuswortel, paardebloemwortel, mierikswortel.
Kan men elke dag Knolselderij, knoflook, uien, gember, kurkuma eten?
Of vergeet ik nog iets?
Welke groenten zijn zo gezond dat ze ondanks de gifstoffen toch vaak gegeten kunnen/moeten worden en dan d.m.v.. verhitting hun gifstoffen verliezen?
Dorothé
Wortelgroenten/wortelkruiden zijn o.a.: Bataat, Knolselderij, aardpeer, venkel, rode bietjes, schorseneren, witloof, pastinaak, knoflook, asperges , wortelen en uien, gember, kurkuma, laos, lotuswortel, paardebloemwortel, mierikswortel.
Kan men elke dag Knolselderij, knoflook, uien, gember, kurkuma eten?
Of vergeet ik nog iets?
Welke groenten zijn zo gezond dat ze ondanks de gifstoffen toch vaak gegeten kunnen/moeten worden en dan d.m.v.. verhitting hun gifstoffen verliezen?
Dorothé