Ook wij hebben een geweldige dag gehad. Ik zou niet kunnen kiezen wat ik het mooiste, beste, grappigste of lekkerste van de dag vond.
wat helemaal mijn dag maakte is dat ik mijn vragen m.b.t. kaas maken allemaal uitgebreid beantwoord kreeg door mr. remeker himself :lol: echt zo tof als iemand zo open is over het produktieproces en ook tips erover geeft.
Dat hij daarnaast zoveel interesse toonde voor onze toekomstplannen en als spijker op de kop Sally erbij kwam en er op inhaakte en ook nog doorvroeg.......
Wat is die Olde Remeker kaas trouwens lekker zeg!!
Ik vond het erg leuk om Alexandra te ontmoeten, zonder haar geen knorretje in onze vriezer! De kilo's reuzel zijn helaas allemaal al op.....
De yoghurt, kefir en hangop van beide zijn al bijna op. Wel wat yoghurt overhouden om zelf mee verder te brouwen natuurlijk. Betere basis kan ik niet vinden.
De eieren heb ik vergeleken met onze eigen eieren en ik vond het eigeel wel heel erg bleek. Ik had geraagd naar het voer dat de dames voorgeschoteld krijgen, jammer genoeg krijgen zij trouwens nog wat soja, maar dat was bijna onmogelijk te voorkomen zei ze.. Maar goed, ze smaken prima. Misschien kijk ik teveel naar de kleur, mij is altijd verteld dat wanneer er geen kleurstof in het eten wordt gedaan, de donkerste dooier de hoogste voedingswaarde heeft. Weet iemand of dit een febaltje is?
Als fervent podcast luisteraar bemerk ik steeds meer paleo podcasters die de Weston Price leer erg waarderen (nora Gedgaudes, Jimmy Moore, Chris Kresser, Sean Croxton, Dave Asprey, Diane Sanfilippo, etc.). Het lijkt wel of de fanatieke paleo sporters (cross trainer hoek) wat fat phobic zijn?
wat helemaal mijn dag maakte is dat ik mijn vragen m.b.t. kaas maken allemaal uitgebreid beantwoord kreeg door mr. remeker himself :lol: echt zo tof als iemand zo open is over het produktieproces en ook tips erover geeft.
Dat hij daarnaast zoveel interesse toonde voor onze toekomstplannen en als spijker op de kop Sally erbij kwam en er op inhaakte en ook nog doorvroeg.......
Wat is die Olde Remeker kaas trouwens lekker zeg!!
Ik vond het erg leuk om Alexandra te ontmoeten, zonder haar geen knorretje in onze vriezer! De kilo's reuzel zijn helaas allemaal al op.....
De yoghurt, kefir en hangop van beide zijn al bijna op. Wel wat yoghurt overhouden om zelf mee verder te brouwen natuurlijk. Betere basis kan ik niet vinden.
De eieren heb ik vergeleken met onze eigen eieren en ik vond het eigeel wel heel erg bleek. Ik had geraagd naar het voer dat de dames voorgeschoteld krijgen, jammer genoeg krijgen zij trouwens nog wat soja, maar dat was bijna onmogelijk te voorkomen zei ze.. Maar goed, ze smaken prima. Misschien kijk ik teveel naar de kleur, mij is altijd verteld dat wanneer er geen kleurstof in het eten wordt gedaan, de donkerste dooier de hoogste voedingswaarde heeft. Weet iemand of dit een febaltje is?
Als fervent podcast luisteraar bemerk ik steeds meer paleo podcasters die de Weston Price leer erg waarderen (nora Gedgaudes, Jimmy Moore, Chris Kresser, Sean Croxton, Dave Asprey, Diane Sanfilippo, etc.). Het lijkt wel of de fanatieke paleo sporters (cross trainer hoek) wat fat phobic zijn?